Rapport från styrelsemöte 2017-03-22

22 MAR 2017 16:57
  • Skapad: 22 MAR 2017 16:57

-Planerna för renoveringen av UOK-stugan fortgår och golvleverantör samt hantverkare för köksrenovering är under utredning.

-Senior- och juniorkommittén har bjudit in till vårläger helgen 31 mars - 2 april. Nästa år kommer en klubblägerarrangörsgrupp utses med ansvar för att ordna ett vårläger med fokus på hela klubben, elit såväl som ungdom.

- Erik Öhlund kommer fortsätta att lägga träningar och från april kommer dessa anordnas ungefär varannan tisdag. Månadens bana kommer inte ligga samma dagar som dessa. Marcus Kvarndal och Erik kommer inom kort skicka ut en planering för våren.

-Samarbetet mellan orienteringsklubbarna i Sjuhärad kommer att stärkas. Beslutade aktiviteter är en endagsaktivitet, ”7-camp”, för ungdomar 10-12 år, Nattsjuan kommer arrangeras vintern 2017-2018 samt att en ny facebook sida kommer skapas för att kommunicera kring sjuhäradsorienteringen och UOK kommer öppna för att fler klubbar deltar på Månadens bana och därmed ska de också läggas upp i Eventor.

-Arbetet fortsätter med bra fart kring UOK:s tävlingar, U10-mila samt UT-milen.

-Västergötlands OF:s årsmöte har gått av stapeln och UOK representerades av Henrik. Största nyheten var att en ny DM-distans, Sprintstafett, kommer adderas på programmet under våren. Det leder till att långtidsplanen för DM har gjorts om och UOK kommer arrangera lång-DM 2020 samt sprint-DM 2024.

-Ungdomskommittén kommer ta huvudansvaret för nybörjarkurs och datum är satta (4,11,18 maj). Målgrupp kommer vara från årskurs 2 och uppåt.

-För att stärka kommunikationen från styrelsen kommer Styrelsemötesrapport kommer läggas ut på hemsidan efter varje möte, och styrelsens protokoll ska skrivas ut och sättas in i en pärm i stugan.

-Marcus Wadell är uttagen till världscupen i Mtb-OL.

-Nya regler och avgifter vid uthyrning av UOK-stugan har tagits fram. Stugkommittén kommer uppdatera hyresavtal och samtidigt se till att vi tydligt följer brandmyndigheternas regler.