Rapport från styrelsemöte 2017-09-18

18 SEP 2017 20:51
  • Skapad: 18 SEP 2017 20:51

-Planeringen inför 25-manna går vidare och vi ser ut att få ihop ett lag. Jesper Nilsson har laguttagningsansvar.

-10 kartställ för MTB-orientering har köpts in till klubben och kommer att finnas tillgängliga för utlåning genom Marcus Wadell. Ett tillfälle för att prova på MTBO kommer arrangeras vid UOK-stugan den 27 september. Lördagen den 30 september följs detta upp med en närtävling i Göteborg.

-Det har beslutats att ta fram en ny klädlayout för UOK:s klubbkläder. Under hösten kommer en leverantör väljas ut.

-En ny golvskada har uppstått i herrarnas omklädningsrum. Därmed måste ett nytt golv läggas in, och samma kakel som i damernas omklädningsrum ska användas. Planering och tidsplan för arbetet är ännu inte färdigt. Styrelsen beslutade att trots den ökande kostnaden för budgetåret 2017 så fortsätter planeringen och uppstarten av nytt kök.

-De senaste året har UOK-festen haft dålig deltagande och det behövs ett omtag. En ny form kommer därför att jobbas fram.