Rapport från styrelsemöte 2018-08-21

03 SEP 2018 22:40
  • Skapad: 03 SEP 2018 22:40

-Slutspurten av stugrenoveringen pågår. Familjen Järsenholt kommer hjälpa till med gardiner, tavlor och övrigt inredande.

-Beslutas att nyinvigningen av stugan ska ske under hösten. I samband med detta ska nya Lassalyckskartan presenteras, en Sisu kickoff anordnas och upptakt inför 25-manna hållas.

-Två lag är anmälda till 25-manna. 15 fyrabäddsrum är bokade på Zinkensdamms vandrarhem. Henrik kommer tillsammans med Jesper Nilsson ansvara för laguttagningen och aktivt leta efter kompletteringslöpare i de kategorier det behövs.

-Styrelsen kommer med hjälp av SISU driva ett visionsarbete under hösten. I detta ska klubbmedlemmarna involveras, bland annat under 25-manna.

-Den nya kläddesign har blivit bra. Reklampositionerna ska justeras för att synas mer tydligt inför nästa tryck. Instruktioner för utbetalning av klädsubventionering har inte gått ut på ett tydligt sätt. Marie kommer tillsammans med Maria formulera en process och kommunicera via hemsida och Facebook.

-DM-helg 2020 behöver börja planeras, och kartritare kontrakteras för eventuell nykartering. Henrik pratar med Johan Persson inför nästa möte då frågan tas upp igen.

-Arbetet med UT-milen behöver startas upp inför nästa år. Jonas och Henrik kallar ihop årets arbetsgrupp för en utvärdering och kick-off.

-Natt-7an ska arrangeras under hösten. Potentiella tävlingsledare och banläggare ska tillfrågas till nästa styrelsemöte.

-Nästa styrelsemöte måndagen 10 september 18:30