Hoppa till sidans innehåll

Beställning UOK-kläder

27 MAJ 2019 21:19
Uppdaterad information gällande beställning av kläder
  • Skapad: 27 MAJ 2019 21:19

Förtydligande klubbjackor och ny chans att beställa kläder:
I vår klädshop som stängde igår fanns det bara jackor under cykelsortimentet. Då det igår uppkom en del frågor kring detta så har jag idag varit i kontakt med vår leverantör. Leverantören säger att de har kunder som köper jackorna under cykelsortimentet både för löpning och cykling. 
Som svar på frågan om varför det inte längre finns något överdrag under löp/orientering så svarade leverantören att de i år har en ny träningsoverall och att den inte hade hunnit komma med i vår shop. Det är en ny modell som har ett annat snitt som inte är lika tight i byxorna som tidigare för lättare av och påtagning även när man har skor på sig. Det finns även en ”mysdress” som är i flossad lycra som är skön att ha på sig före och efter träning. Den nya träningsoverallen har enbart tryck på övre delen av jackan och ärmarna, resterande nedre del av jackan är svart både framtill och baktill. Överdragsbyxorna har tryck enbart på sidopanelen av byxan ner till knäet och baktill på rumpan, resterande delar på byxan är svarta. 
På grund av denna förändring och för att vi ska kunna ta del av det nya sortimentet så är webshopen öppnad igen och håller öppet idag och imorgon, stänger 28/5 kl 23:59. Dock är ”Teamets design” inte uppdaterad i nuläget enligt beskrivningen ovan, men det har de lovat att uppdatera imorgon. 
Om någon som redan gjort en beställning av jacka vill ändra sin beställning så går det bra att senast den 28/5 maila till This is a mailto link

Hälsningar Carina Andersson

Skribent: Marie Fransson
Epost: Adressen Gömd

 UOK's huvudsponsorer:

  

Skydda

 

 

     

 

 

 

 

Ulricehamns Sparbank

 

 

 EMAB

 

 

Team Sportia logga

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

Postadress:
Ulricehamns OK - Orientering
Sanatorieskogen 949
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Lönneberg
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info