Hoppa till sidans innehåll

Träningsstart för höstsäsongen

11 AUG 2019 19:45
  • Uppdaterad: 11 AUG 2019 19:45

 

Höstsäsongen startar 13/8, samling klockan 17:45 utanför stugan för samtliga grupper.

Vi vill redan nu flagga för en rolig orienteringshelg den 21-22/9 då det är Bahco cup i Lidköping. Detta är en jättebra tävlingshelg för nybörjare, banorna är lite enklare än normalt och så finns det funktionärer i skogen som hjälper barnen om det behövs. På lördagen är det individuella lopp och på söndagen är det en stafett med tre sträckor, där man på mitten sträckan kan ha 3 löpare på. Det är inte tillåtet att skugga på stafetten och man behöver våga springa en vit bana själv U2/HD10. På kvällen finns det roliga aktiviteter att göra.  Vi sover i skolsalar. Vi hoppas att det är många barn/ungdomar som vill följa med på detta. Föräldrar kan även följa med.
På onsdagar fr om 21/8 -18/9 finns det motionsorientering på olika ställen i Borås. Där det finns vita-röda banor som är ca från 2.5 -6 km långa. Motionsorientering vänder sig till dig som har lite eller ingen orienteringsvana och vill prova på. På plats väljer du en bana som passar dig och möts av en tränare som kan besvara frågor. se länk https://eventor.orientering.se/Events/Show/26068
I oktober när det är för mörkt för att vara i skogen så kör vi sprintcupen 4 tisdagar. Dem går i tätbebyggt område. Då  finns det banor för alla.
Tveka inte att höra av er om ni undrar något eller prata med någon utav oss ledare på träningarna.
Hälsningar
Ungdomsledarna

 

Skribent: Johanna Karlsson
Epost: Adressen Gömd

 UOK's huvudsponsorer:

  

Skydda

 

 

     

 

 

 

 

Ulricehamns Sparbank

 

 

 EMAB

 

 

Team Sportia logga

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

Postadress:
Ulricehamns OK - Orientering
Sanatorieskogen 949
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Lönneberg
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info