Hoppa till sidans innehåll

Tisdagsfika 

Tisdagsfika


Tisdagsfika UOK                            Rev 2018-02-28

Förberedelse:

Kolla i blocket som ligger i köket på Micro om det finns någon information sedan föregående vecka. Där kan du även få hjälp med uppskattning om hur mycket du ska handla. Inventera vad som finns i kyl och frys innan du handlar och handla efter sunt förnuft. Det finns även en frys ute i garaget. Försök om möjligt göra åt det som finns i kyl och frys innan du handlar nytt. Det viktigaste är inte att alla får samma mat utan att man blir mätt.

Kolla gärna i kalendern om vad det är för träning och om det finns risk att några grupper inte kommer till fikat. Gör gärna avstämning med ungdomsledarna.

Handling:

Vi handlar på ICA mot faktura. Om du inte fått ICA-kortet från föregående veckas grupp hämtas det hos Ann-Chatrin Holmberg. (Ingen kod behövs, man skriver under kvittot i kassan). Om möjligt lämna över kortet till nästkommande fikagrupp (annars till Ann-Chatrin) Kvittot SKA ALLTID till Maria (Kassör) för bokföring.

Du bestämmer vad som ska finnas på fikat men förslag är bröd, smör, ost, pålägg, frukt, grönsaker, kaffe, alt korv och bröd.

Tisdag:

Förbered fika i god tid.

Fika är gratis för tränande barn/ ungdomar och medföljande syskon. För vuxen är kostnaden 20 kronor. Kontanter läggs i burken. Swishnummer finns på bänken i köket.

Avlämning till nästa grupp:

Efter fika dokumentera i block om hur mycket ni tagit fram/köpt och hur mycket som blev kvar. Ange även på ett ungefär om hur många det var som fikade. Detta för att underlätta till nästa grupps planering av inköp. Skriv gärna vem du lämnat ICA-kortet till.

Övrigt:

Sunt förnuft råder gällande inköp och mängd. Om möjligt försök undvik produkter med för mycket socker i. Köp hellre mjölk än saft.

Vid frågor ta gärna kontakt med Ann-Chatrin Holmberg 0705-257553

//Styrelsen

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 21:48 Skribent: Marie Fransson
Epost: Adressen Gömd

 UOK's huvudsponsorer:

  

Skydda

 

 

     

 

 

 

 

Ulricehamns Sparbank

 

 

 EMAB

 

 

Team Sportia logga

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

Postadress:
Ulricehamns OK - Orientering
Sanatorieskogen 949
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Lönneberg
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info