Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsemöte 2019-06-10

12 JUN 2019 21:53
  • Uppdaterad: 12 JUN 2019 21:53

UOK-stugan 2019-06-10 

-Anmälningsläget mot Tjoget är lite skralt, men det finns förhoppningar att få ihop ett lag. Karl-Anton driver. 

-För 25-manna har ett upprop startat och vi behöver fortsätta jobba för att få samma uppslutning som förra året.  

-Det finns en otydlighet kopplat till beställningen av klubbkläder. En utrensad webbshop, alternativt väldigt tydliga medlemsinstruktioner, behöver erbjudas. Diskussioner ska tas med Kalas för att förbättra detta samt öppna upp en webbshop i höst. 

-Då den preliminära planen är att arrangera U10-mila 2021 på Lassalyckan behöver lokalerna och området säkras upp. Henrik tar kontakter med kommunen och UIF. En tävlingsorganisation behöver ta form under vintern och frågan ska tas upp på kommande styrelsemöten. 

 -En diskussion angående svårighetsgrader på ungdomsträningar har kommit upp. Konstateras att det finns väldigt bra ambitioner, men att det kan vara svårt att skapa träningar som passar alla individers behov. Styrelsen har som ambition att stärka upp ungdomskommittén inför kommande år, speciellt för att möta de äldre ungdomarna/juniorerna som behöver ta nästa steg i sin utveckling. 

 -Klubbens beachflaggor behöver bytas. Jonas undersöker leverantörer av nya flaggor samt lämplig design. 

 -För att bredda antalet personer i med kunskap i OLA och tidtagningsutrustningen för tävling och träning behöver en tydlig lathund skrivas samman samt en utbildningskväll för intresserade personer. 

 -Marie har genomfört en uppskattad utbildningsdag på Lassalyckan med Hökerums skola. Styrelsen föreslår att liknande upplägg ska erbjudas bredare mot fler skolor under några dagar nästa vår. 

-Henrik har presenterat klubbens ansökan om en kartering av Ulricehamns närområde samt arrangerandet av ett Hitta ut för Ulrikafonden. Frågan ska diskuteras vidare när besked getts från Ulrikafonden. 

Skribent: Jonas Salén
Epost: This is a mailto link

 UOK's huvudsponsorer:

  

Skydda

 

 

     

 

 

 

 

Ulricehamns Sparbank

 

 

 EMAB

 

 

Team Sportia logga

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

Postadress:
Ulricehamns OK - Orientering
Sanatorieskogen 949
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Lönneberg
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info