top of page

Vecka 44

Hej!

På tisdag är det avslutning för höstens ungdomsträningar. Alla från vit grupp och uppåt är välkomna! Det kommer att bjudas på en gemensam discorävorientering i mörkret…..


Samling: Framför stugan 17.45

Ta med: Pannlampa (ett måste), SI-pinne och klocka (om du har). Om du vill ha stöd i skogen, det kan kännas lite läskigt att springa i mörkret första gången, ta med en förälder!

Efteråt: Enkel kvällsmat i stugan, och tårta! För att fira att UOK återigen har samlat ihop till en andraplats i Västgötatoppen. Starkt jobbat alla ungdomar som har varit med ute och tävlat och bidragit till detta!

Även om det är avslutning denna veckan betyder inte det att det är slut på träningarna. Vi fortsätter hela vintern med intervallträningar på tisdagar och orienteringsträning på torsdagar. Torsdagsträningarna är till för orange grupp och uppåt.

Vi kommer att informera löpande om intervallträning och torsdagsträning på facebook och ibland via mail, men nu blir det inga mer söndagsmail på ett tag . Så om du inte redan är medlem i UOKs facebookgrupp, se till att bli inbjuden där, så får du koll på vad som händer!

Senaste inlägg

Visa alla

UOK vecka

Nu på tisdag är det vanligt orienteringsträning vid stugan igen. Sommarvärmen har slagit till ordentligt, så ta gärna med en lite vattenflaska att ha vid startplatsen, ifall det blir svettigt. Tisdags

UOK vecka 19

Hej, Vad roligt det var att få träffa så många nya UOKare på vår tävling i onsdags! Både små och stora gjorde tävlingsdebut, som alltid med blandat resultat, men det är ju det som är tjusningen med or

UOK vecka 18

Orienteringsträning/tävling 1 maj Den här veckan är det ingen vanlig orienteringsträning på tisdag 30/4. Istället hoppas vi att vi får träffa så många som möjligt av er på UOKs tävling Dubbeljakten de

Comments


bottom of page