top of page

Vecka 44

Hej!

På tisdag är det avslutning för höstens ungdomsträningar. Alla från vit grupp och uppåt är välkomna! Det kommer att bjudas på en gemensam discorävorientering i mörkret…..


Samling: Framför stugan 17.45

Ta med: Pannlampa (ett måste), SI-pinne och klocka (om du har). Om du vill ha stöd i skogen, det kan kännas lite läskigt att springa i mörkret första gången, ta med en förälder!

Efteråt: Enkel kvällsmat i stugan, och tårta! För att fira att UOK återigen har samlat ihop till en andraplats i Västgötatoppen. Starkt jobbat alla ungdomar som har varit med ute och tävlat och bidragit till detta!

Även om det är avslutning denna veckan betyder inte det att det är slut på träningarna. Vi fortsätter hela vintern med intervallträningar på tisdagar och orienteringsträning på torsdagar. Torsdagsträningarna är till för orange grupp och uppåt.

Vi kommer att informera löpande om intervallträning och torsdagsträning på facebook och ibland via mail, men nu blir det inga mer söndagsmail på ett tag . Så om du inte redan är medlem i UOKs facebookgrupp, se till att bli inbjuden där, så får du koll på vad som händer!

Senaste inlägg

Visa alla

Lite plus och lite minus att vänta i veckan, rent vädermässigt. Hör är veckans träning: Tisdag: Intervaller från stugan 17.44, före grötkvällen. Torsdag: Orienteringsteknik i Marbäck, avresa från stug

Även vecka 49 finns stora möjligheter till träning: Måndag: Lisas fysträning 18-19. Uppvärmning startar redan 17:30. Tisdag: Intervaller. Samling stugan 17:45 Torsdag: Natt 7:an i Tranemo. Anmälan i E

Veckan 27 november - 3 december finns många möjligheter till träning även om vi har bestämt oss för att ställa in fredagens natträning, men så här ser veckan ut: Mån: Lisas fysträning 18-19 i Tingshol

bottom of page