top of page

Nu drar vi igång!

Nu är det äntligen dags att dra igång ungdomsträningarna på tisdagar, vad roligt det skall bli! Vi ledare ser verkligen fram emot att träffa alla er barn och ungdomar igen. Inför träningsuppstarten kommer här ett mail späckat med information, så läs hela vägen till slutet 😊

 

Träningsstart 9 april

Nu börjar träningen för alla barn och ungdomar igen. Vi välkomnar alla, nya som gamla, till våra tisdagsträningar med start 17.45 vid UOK-stugan. Har du en kompis som är sugen på att prova på orientiering, ta med hen också! (Men be gärna någon förälder kontakta oss på ungdom@ulricehamnsok.se först.)

Som vanligt gäller heltäckande klädsel, och gärna lite extra överdragskläder samt  mössa och vantar så här i början av säsongen.

 

Efter träningen är alla välkomna att duscha och sedan äta en enklare kvällsmat i stugan. Vi tränare vill verkligen uppmana alla att duscha och byta om i stugan efter träningen, eftersom vi ser att snacket i omklädningsrummet efter träningen är en viktig del av att få till en bra gemenskap. Fikat består av gröt och smörgås eller fil, flingor och smörgås. Det är gratis för tränande barn och ungdomar och kostar 30 kr för övriga.

 

Skogsbus

Samling vid grön stolpe bakom stugan. Träning 17.45-19.00.

 

Vit grupp

Samling vid vit stolpe framför stugan. Träning 17.45-19.15.

 

Gul grupp

Samling vid gul stolpe i skogen ovanför stugan. Träning 17.45-19.15. Ta med kompass om du har, annars finns det att låna i stugan.

 

Orange grupp

Samling vid orange stolpe framför stugan. Träning 17.45-19.15. Ta med kompass om du har, annars finns det att låna i stugan.

 

Violett/Svart grupp

Samling på grusparkeringen ovanför stugan. Träning 17.45-19.15

 

Vuxen orange

Samling vid altanen. Träning 17.45-19.15. Den här gruppen passar dig som är vuxen, kanske har gått nybörjarkursen och vill utveckla din orientering ytterligare på en lagom nivå. Information om hur träningen kommer att läggas upp under våren fås på plats vid första träningstillfället.

 

Föräldramöte

Vid den andra träningen, 16 april, kommer vi att hålla ett föräldramöte. Det är viktigt att någon förälder för varje barn kan närvara på föräldramötet, som tar ca 60 min, särskilt om ni inte har varit med i klubben så länge. Ni kommer att få information om allt från vår organisation till hur det funkar på tävling – mycket som är bra att veta. Mötet börjar 17.45.

 

Hemsida och nyhetsbrev

Ni kanske har sett att UOK har fått en ny hemsida? Ni når den på www.ulricehamnsok.se, och där finns det dels en uppdaterad kalender där ni kan se olika saker som händer i klubben, dels ett nyhetsbrev som läggs ut varje vecka med lite mer information om det som händer den kommande veckan. All den information som skickas ut i dessa mail kommer också att läggas upp där, men vi fortsätter med mailen också, i alla fall tillsvidare.

 

Tränings- och tävlingskalender

En kalender över träningar och andra klubbaktiviteter finns som sagt på hemsidan, men bifogat här hittar du också en kalender över träningar och framförallt tävlingar som vi tycker är lämpliga att delta i för den som vill. Är du sugen på att testa en orienteringstävling men är osäker på hur man gör, ta kontakt med någon av oss ungdomsledare så hjälper vi dig med anmälan och ser till att någon finns på plats på själva tävlingen och kan hjälpa er tillrätta där.

Kalender 2024
.xlsx
Ladda ner XLSX • 17KB

 

Torsdagsträning

För den som vill träna mer och är med i gul grupp eller äldre, finns det också möjlighet att vara med på klubbens träningar på torsdagar. Under våren kommer en del träningar bestå av intervallträning på Lassalyckan, och ibland kommer vi att åka iväg för orienteringsträning på andra kartor.

 

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss på ungdom@ulricehamnsok.se !

Senaste inlägg

Visa alla

UOK vecka

Nu på tisdag är det vanligt orienteringsträning vid stugan igen. Sommarvärmen har slagit till ordentligt, så ta gärna med en lite vattenflaska att ha vid startplatsen, ifall det blir svettigt. Tisdags

UOK vecka 19

Hej, Vad roligt det var att få träffa så många nya UOKare på vår tävling i onsdags! Både små och stora gjorde tävlingsdebut, som alltid med blandat resultat, men det är ju det som är tjusningen med or

Comments


bottom of page