Hoppa till sidans innehåll

Rapport från styrelsemöte 2019-05-06

12 JUN 2019 22:03
  • Skapad: 12 JUN 2019 22:03

-Ersättningspolicyn gicks igenom och uppdaterades under mötet och ska nu spridas till berörda kommittéer samt publiceras på hemsidan.

-Möte med grannarna på Lönneberg har genomförts och diskussioner pågår. Kommunen har tagit på sig att reparera vägen, beslut kring finansiering kommer fattas under juni.

-Fiber är installerat och stugkommittén har tecknat avtal med leverantör. Efter inköp av router kommer nätverk öppnas upp.

-UT-milen har genomförts. Antalet deltagare slutade på 350 i de stora loppen + 100 knattar, ett tapp på över 100 löpare. Ekonomiskt utfall är ännu oklart. Huruvida vi ska genomföra ytterligare upplagor ska diskuteras på styrelsemöte i augusti.

-Markägarkontakt har varit positiv inför hösttävlingen. TC kommer bli norr om Bredgården i Marbäck.

-Ansökan inför DM 2020 är inskickad. Preliminärt planeras för TC i Frännarp. De sista markägarkontakterna pågår, sedan kommer kartritning påbörjas.

-Karl-Anton är ansvarig för Tjoget, med support kring laguttagning från Ulf Palmér och Jesper Nilsson. Bästa laget ska tas ut, dock ser det ut som många nyckellöpare är bortresta och inte kommer deltaga.

-Möte angående Lassalyckan har arrangerats av kommunen, Marie och Maria deltog. Planerna för utbyggnad av hotellet fortgår.

-Inför 25-manna är boende på Zinkensdamm bokat och SISU har lovat stå för buss liksom förra året. Lars börjar flagga för 25-manna på facebook.

-Hökerum skola kommer erbjudas träning den 16 maj på Lassalyckan, Marie arrangerar.

Skribent: Jonas Salén
Epost: This is a mailto link

 UOK's huvudsponsorer:

  

Skydda

 

 

     

 

 

 

 

Ulricehamns Sparbank

 

 

 EMAB

 

 

Team Sportia logga

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

  

  

  

Postadress:
Ulricehamns OK - Orientering
Sanatorieskogen 949
52333 Ulricehamn

Besöksadress:
Lönneberg
52333 Ulricehamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info