top of page
DSC05101.JPG

BLI MEDLEM
I UOK

Här hittar du information om ditt medlemsskap samt hur du gör för att bli medlem.

ATT VARA MEDLEM I UOK

Som medlem i Ulricehamns OK är du välkommen att ta del av de träningar och aktiviteter som vi arrangerar under året.

 

På tisdagskvällar under säsong serveras fika efter träning, detta bjuder klubben på till barn och ungdomar, övriga betalar 30 kr. Som medlem duschar och bastar du gratis i UOK-stugan.

 

För barn/ungdomar/studerande står klubben för ordinarie anmälningsavgift på tävlingar som man startar i (förutom flerdagarstävlingar sommartid, 15 juni - 1 augusti). För vuxna gäller huvudregeln att man betalar sina egna startavgifter, förutom stafetter.

Du är som medlem försäkrad under tävling och klubbens träningar.

 

Mycket klubbinformation kommer ut på UOK:s Facebooksida, ansök gärna om att gå med, samt hemsida, på hemsidans förstasida ligger även träningskalendern. Du som har barn och ungdomar som tränar med UOK får också löpande information från ledarna via mail.

Efter att du eller ditt barn har varit aktiv i klubben under ca. ett år placeras er familj in i en av våra trivselgrupper. Att ingå i en trivselgrupp innebär att man tillsammans i gruppen ansvarar för UOK-stugan cirka fyra ggr/år. Under vår och höst då träningarna är igång för barn och ungdomar ansvarar gruppen även för tisdagsfikat, att matvaror köps in till detta och man serverar också kvällsfikat. Den ansvariga i din trivselgrupp meddelar dej när det är er vecka. Trivselgrupperna och mer information finns på hemsidan under Stugan – trivselgrupper.

 

Som medlem är det önskvärt att man under året gör en eller flera insatser vid de tävlingar som klubben arrangerar. Egna arrangemang är klubbens viktigaste inkomstkälla.

Medlemsförmån hos Styrkeladan

UOK:s medlemmar erbjuds att träna till rabatterat pris på Styrkeladan i Ulricehamn. UOK:s medlemmar har möjlighet att köpa ett årskort eller ett halvårskort till 20% rabatt. I korten ingår fri tillgång till gymmet och till Styrkeladans gruppträningar.
 

Har du redan ett medlemskap på ett annat gym så erbjuder sej Styrkeladan att ta över detta under uppsägningstiden, max 6 månader. Du har också möjlighet att provträna i gymmet gratis vid ett första prova-på-tillfälle.


Styreladan erbjuder även personlig träning, kostrådgivning, skaderehabilitering mm. Detta bekostar du själv vid intresse. För att lösa ett medlemskap på Styrkeladan behöver du kunna uppvisa att du är medlem i UOK. Detta görs enklast via appen IdrottOnline där det står vilka föreningar du är medlem i, annars kan Styrkeladan skicka ett förfrågan till medlem@ulricehamnsok.se för att kontrollera ditt medlemskap.


https://www.styrkeladan.se/

Medlemsavgift 2023

Dessa typer av medlemsskap gäller idag

 • Familj 800kr

 • Senior 400kr

 • Barn/Ungdom/Studerande 200kr

 • Stödjande/Passiv 200kr

Den som vill stötta klubben kan också köpa en medlemslott för 180 kr/lott. Vinstdragning sker under grötkvällen som arrangeras i december.

Bli medlem

Såhär gör du för att bli medlem

Bestäm först vem eller vilka det är som ska bli medlem i Ulricehamns OK. Du kan anmäla flera personer och familjemedlammar vid samma tillfälle.

 1. Betala in korrekt avgift på bg. 981-1316 (du ser avgifter ovan)

 2. Bekräfta din anökan och betalning genom att antingen:

  1. Skicka ett mail till: medlem@ulricehamnsok.se

  2. Fylla i formuläret nedanför

 3. I din bekräftelse ange där för alla som ska bli medlem:

  1. Adress

  2. Telefon

  3. E-post

 4. Vi bekräftar sedan ditt medlemskap till dig via mail.

Ovanstående mailadress gäller också om det är något du behöver hjälp med att ändra rörande medlemskap i föreningen.

MEDLEMS-ANSÖKAN

Namn på alla som ska vara medlem + HELA personnumret (10 siffror)

Den mailadress du anger gäller också om det är något du behöver hjälp med att ändra rörande medlemskap i föreningen.

How can you help?

Thanks for submitting!

Hantering av personuppgifter (GDPR)

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

 

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt.


Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrats.
Med anledning av dessa förändringar har UOK kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.


Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här (Länk till integritetspolicy).

Policydokument

Dokument
Uppdaterad senast
Ersättningspolicy
09/04/2024
Uttagningspolicy ungdom
19/10/2023
Integritetspolicy
19/10/2023
bottom of page