top of page

UOK vecka 16

Efter en mycket lyckad uppstart förra veckan (tyckte vi ledare i alla fall 😊) Ă€r det nu dags för tisdagstrĂ€ning nummer tvĂ„. Det Ă€r som vanligt samling vid stugan med dusch och fika efterĂ„t. Denna gĂ„ng kommer vi att hĂ„lla ett förĂ€ldramöte samtidigt som trĂ€ningen. FörĂ€ldramötet börjar kl 17.45 ca och slutar ca 19.00, och vi hoppas att mĂ„nga förĂ€ldrar (rĂ€cker med en förĂ€lder per barn/syskon) har möjlighet att vara med. VĂ„ra ledare tar hand om era barn under tiden. Vi kommer att ta upp mycket som Ă€r bra att veta som orienteringsförĂ€lder. VĂ€lkomna!

 

TisdagstrÀning

 

Skogsbus

Samling vid grön stolpe bakom stugan. TrÀning 17.45-19.00.

 

Vit grupp

Samling vid vit stolpe framför stugan. TrÀning 17.45-19.15.  Ta med SI-pinne om ni har, annars finns det att lÄna.

 

Gul grupp

Samling vid gul stolpe i skogen ovanför stugan. TrÀning 17.45-19.15. Ta med kompass om du har, annars finns det att lÄna i stugan.

 

Orange grupp

Samling vid orange stolpe framför stugan. TrÀning 17.45-19.15. Ta med kompass om du har, annars finns det att lÄna i stugan.

 

Violett/Svart grupp

Samling pÄ grusparkeringen ovanför stugan. TrÀning 17.45-19.15. Efter trÀningen samling för violett grupp (14-16 Är) för prat om vÄrens tÀvlingar och stafetter. SÀrskilt fokus pÄ Tiomila, vi tittar bla pÄ kartor.

 

Vuxen orange

Samling vid altanen. TrÀning 17.45-19.15. Den hÀr gruppen passar dig som Àr vuxen, kanske har gÄtt nybörjarkursen och vill utveckla din orientering ytterligare pÄ en lagom nivÄ


FörÀldrainformation

Nu pÄ tisdag 16 april, samtidigt som barnen trÀnar, vÀlkomnar vi alla förÀldrar pÄ ett informationsmöte i stugan. Massor med bra information, sÀrskilt om man inte har varit med i klubben sÄ lÀnge. Vi hoppas dÀrför att sÄ mÄnga som möjligt kan vara med! Tid 17.45-19.00, UOK-stugan. VÀlkomna!


TorsdagstrÀning

PÄ torsdag 18/4 Àr det mÄnadens bana vid brukshundsklubben i Kinnared. Det finns banor frÄn vit till violett nivÄ. AnmÀlan pÄ plats gÄr bra, men helst innan pÄ Eventor dÀr du ocksÄ hittar mer information och vÀgbeskrivning:


Senaste inlÀgg

Visa alla

UOK vecka

Nu pÄ tisdag Àr det vanligt orienteringstrÀning vid stugan igen. SommarvÀrmen har slagit till ordentligt, sÄ ta gÀrna med en lite vattenflaska att ha vid startplatsen, ifall det blir svettigt. Tisdags

UOK vecka 19

Hej, Vad roligt det var att fÄ trÀffa sÄ mÄnga nya UOKare pÄ vÄr tÀvling i onsdags! BÄde smÄ och stora gjorde tÀvlingsdebut, som alltid med blandat resultat, men det Àr ju det som Àr tjusningen med or

UOK vecka 18

OrienteringstrÀning/tÀvling 1 maj Den hÀr veckan Àr det ingen vanlig orienteringstrÀning pÄ tisdag 30/4. IstÀllet hoppas vi att vi fÄr trÀffa sÄ mÄnga som möjligt av er pÄ UOKs tÀvling Dubbeljakten de

Commentaires


bottom of page