top of page

UOK vecka 22

Som vanligt bjuder veckan på minst tre träningsmöjligheter tillsammans med UOK.

På måndagar är det Lisas måndagsträning med samling 17.45 vid värmestugan. Intervaller och styrka blandat, alla kan vara med utifrån sin förmåga!

 

På torsdag 30/5 är det kretsträning vid Hagatorpet i Tranemo. Banor från vit till violett nivå med sportident. Det bjuds på korv efteråt! Anmälan och inbjudan finns här:

 

Tisdagsträning

 Skogsbus

Samling vid grön stolpe bakom stugan. Träning 17.45-19.00.

 

Vit grupp

Samling vid vit stolpe framför stugan. Träning 17.45-19.15.  Det finns en risk för att barnen blir blöta även denna vecka (dock ingen mossfotboll😊), så ta med torrt ombyte!

 

Gul grupp

Samling vid gul stolpe i skogen ovanför stugan. Träning 17.45-19.15. Ta med kompass om du har, annars finns det att låna i stugan.

 

Orange grupp

Samling vid orange stolpe framför stugan. Träning 17.45-19.15. Vi åker med den violett/svarta gruppen och tränar någonstans i närheten av Ulricehamn.

 

Violett/Svart grupp

Samling på grusparkeringen ovanför stugan. Träning 17.45-19.15.

 

Vuxen orange

Samling vid altanen. Träning 17.45-19.15.

 

Senaste inlägg

Visa alla

UOK vecka 25

Månadens bana 18 juni På tisdag blir det en lite enklare form av månadens bana i Marbäck, Det finns banor i form av vit, gul, orange, violett kort och violett lång . Skärmar är utsatta på vit och gul

UOK vecka 24

Nu på tisdag är det avslutning för vårens tisdagsträningar, men redan nästa tisdag, 18/6, finns det chansen att springa månadens bana någonstans i närheten av Ulricehamn. Sen blir det dock lite sommar

UOK vecka 21

Nu på tisdag är det vanligt orienteringsträning vid stugan igen. Sommarvärmen har slagit till ordentligt, så ta gärna med en lite vattenflaska att ha vid startplatsen, ifall det blir svettigt. Tisdags

Comments


bottom of page