top of page

UOK vecka 24

Nu på tisdag är det avslutning för vårens tisdagsträningar, men redan nästa tisdag, 18/6, finns det chansen att springa månadens bana någonstans i närheten av Ulricehamn. Sen blir det dock lite sommarvila från organiserad träning 😊. Tisdagsträningarna drar igång igen den 13/8.

 

Ni såg väl förresten mailet om O-ringen 2025? Då är vi i UOK med och arrangerar O-ringen i Jönköping, och vi kommer att behöva vara många som hjälps åt. Vi som har varit med och deltagit i O-ringen vet att det är en fantastisk upplevelse, och nu skall det bli spännande att se det från arrangörssidan. Läs mer i mailet, och har du frågor, eller inte har fått mailet, hör av dig till marie.fransson75@gmail.com.

 

Tisdagsträning

Skogsbus 

Samling vid grön stolpe, träning 17.45-19.00. Skogsbus kör egen avslutning. Efter träningen bjuds på extra festlig förtäring, det blir hamburgare och kanske något gott efteråt!

 

Vit och gul grupp: Samling framför stugan. Träning 17.45-19.15. Efter träningen samlas vi i stugan för utvärdering av terminens träningar, och våra egna mål (på en lagom nivå😊). Räkna därför med något senare avslut på träningen denna vecka. Hamburgare och något gott blir det efteråt!

 

Orange-svart grupp: Samling framför stugan. Träning 17.45-19.15. Uppvärmning tillsammans med vit/gul grupp, därefter enklare orienteringsövning. Vi avslutar med en stenhård omgång mossfotboll, så oömma kläder och torrt ombyte är ett måste! Efter träningen samlas vi i stugan för utvärdering av terminens träningar, och våra egna mål. Räkna därför med något senare avslut på träningen denna vecka. Hamburgare och något gott blir det efteråt!

Senaste inlägg

Visa alla

UOK vecka 25

Månadens bana 18 juni På tisdag blir det en lite enklare form av månadens bana i Marbäck, Det finns banor i form av vit, gul, orange, violett kort och violett lång . Skärmar är utsatta på vit och gul

UOK vecka 22

Som vanligt bjuder veckan på minst tre träningsmöjligheter tillsammans med UOK. På måndagar är det Lisas måndagsträning med samling 17.45 vid värmestugan. Intervaller och styrka blandat, alla kan vara

UOK vecka 21

Nu på tisdag är det vanligt orienteringsträning vid stugan igen. Sommarvärmen har slagit till ordentligt, så ta gärna med en lite vattenflaska att ha vid startplatsen, ifall det blir svettigt. Tisdags

Comments


bottom of page